Jak na vybíravého pejska?

Yolopet je nový typ krmiva vyráběného za nízkých teplot, které je obalené lyofilizovaným masem a kolostrem. Zjistili jsme, že díky tomu je krmivo pro domácí zvířata mnohem atraktivnější a psi a kočky ho prostě v misce milují.

 

❗V současné době také nabízíme ke každé objednávce až 3 velké vzorky zdarma, takže se určitě podívejte na naše webové stránky a přesvědčte se sami, jak skvělý Yolopet je! 

 

Yolopet je první krmivo pro psy a kočky, které je obalené masem a kolostrem. Co to znamená pro vašeho domácího mazlíčka? Získá všechny výhody krmení syrovou stravou, aniž by bylo nutné barfovat a kupovat mrazák. Navíc je snadno stravitelné a ideální pro vybíravé jedlíky.

 

Ale přesto jsme se rozhodli vám dát tajný tip pokud máte opravdu vybíravého psa. 

 

Jak zvýšit atraktivitu suchého krmiva pro vybíravé jedlíky?

Čas na večeři pro vašeho psa! Jakmile uslyší známý zvuk granulí v misce, určitě přiběhne. Problém je, že někteří psi jsou přeci jenom vybíravější než jiní. Někteří psi se do misky podívají, ale jakmile si ke granulím přičichnou, odvrátí se. 95% pejsků naše krmivo prostě miluje a dokonce ho mnoho majitelů používá i jako pamlsky. Ale jak pomoci zbylým 5%? 

Není nutno měnit krmivo, naše krmivo je natolik chutné, že naopak je mnohem vyšší pravděpodobnost, že vybíravý pes nebude jíst ani to další co mu koupíte.  

Pokud vašeho psa omrzela chuť nebo struktura klasických granulí, tak zkuste například náš tip, jak udělat krmivo pro psy ještě atraktivnější i pro ty nejvybíravější jedlíky.

 

Přidejte teplou vodu. 

 Ale jen trochu

Jednoduchým způsobem, jak učinit suché krmivo pro vašeho domácího mazlíčka chutnějším, je navlhčit ho teplou vodou. Můžete experimentovat s množstvím vody - zkuste jen tolik, abyste granule navlhčili, nebo přidejte trochu více a vytvořte "vývar". Obrovskou výhodou u krmiva Yolopet je to, že je výrazně obaleno v mrazem sušeném mase. Té největší dobrůtce na světě. Plné chutí a vůní. U našeho krmiva tedy není potřeba vařit ještě vývar zvlášť a zalévat jím krmivo. Jednoduše si gurmánský přeliv – vývar na granuli - vytvořte během pár sekund  samotným zalitým krmiva teplou vodu. A voalá, můžete podávat.

Někteří psi dávají přednost tomuto způsobu konzumace granulí a někdy je to ten správný podnět k tomu, aby misku vylízal i ten nejvybíravější pes.  

 

Pokud přeci jenom budete mít obavu o zdraví zubů vašeho pejska kvůli větší měkkosti krmiva, tak není nic jednoduššího než mu před spaním dát jednu naši dentální tyčinku. 

A všichni budou spokojeni. Najezený vybíravý pejsek s vyčištěnými zuby. I páníček pro kterého byla příprava jednoduchá a radostí.

 

Vyzkoušíte vzorky zdarma a pořídíte dentální tyčinky pro zdravý chrup? 

Zpět do obchodu