BARFUJETE?

I přesto můžete se svým miláčkem cestovat bez problémů. Mrazem sušený BARF je pro to ideálním řešením. 

Cestování na BARFu může být někdy náročné. Musíme s sebou vozit ledničky, mrazáky, suroviny a hlídat, aby vše zůstalo 100% čerstvé. Nebo pak na dovolené místo odpočinku běháme po okolí a sháníme vše potřebné, abychom svého mazlíčka nakrmili. 

Na trhu najedeme i řadu produktů s označením BARF na cesty, většinou se ale jedná o konzervované nebo horkým vzduchem sušené maso, které má ke skutečné syrové stravě daleko. Skutečnému přiblížení se BARFu lze dosáhnout jen lyofilizací - tedy sušení mrazem

Protože maso ani ostatní suroviny neprochází žádnou tepelnou úpravou, neztratí se z nich žádné živiny, vitamíny ani minerály. Také si zachovají veškerou chuť a vůni. To, aby strava byla pro chlupáče chutná, je stejně důležité jako její obsah.

 

Už od samého začátku nám záleží, aby vašim psům a kočkám přistálo v miskách jen to nejlepší. Mrazem sušený BARF, který najdete na našem e-shopu obsahuje výhradně čerstvé suroviny, které si sami ručně zpracováváme. V naší kuchyni je formujeme do tvaru nuget, které vložíme do lyofilizátoru, kde je z nich za extrémně nízkých teplot a vysokého tlaku odstraněna všechna voda. Výsledkem je plnohodnotná strava pro psy a kočky. 

Dali jsme si záležet, aby složení odpovídalo všem požadavkům syrové stravy. Proto v každé nugetě najdete 80% masa a 20% ovoce a zeleniny bez jakýchkoli umělých přísad, ochucovadel či čehokoli dalšího. Vše jen 100% přírodní, přesně tak, jak je pro naše mazlíčky přirozené.

Náš BARF můžete podávat buď suchý nebo ho zalít vodou. Díky vodě se všechny ingredience vrátí zpět do původního stavu před lyofilizací. 

 

Zpět do obchodu